30.6.2010

Hääy, pitkästä aikaa. En ole ehtinyt kirjuutella, Sussu oli pitkästä aikaa kylässä. :>

Muttamutta, kuvia! Ratakilla on uusi tukkakin.





























Näihin tuli jotenkin sellainen fiilis, että meneillään olisi jonkinlainen kiero romanssi. Mutta ei. Ratak vain on ylimielinen persläpi ja hänestä on hauskaa ikäänkuin omistaa tuollainen avuton pikkunainen.

---

Olen tässä viimepäivinä miettinyt, kuinka kovasti haluaisin jo neljännenkin nuken, vaikka kolmas ei ole vielä edes matkalla kotiin. Muttakun MOOSE. ;____; Olen suunnitellut tarinoitani jo niin pitkälle, että voin todeta hänen olevan aika veikeä lisä laumaan. Iplehousen YID Mars olisi aika sopiva moldi, mutta on noilla Iplen otuksilla hintaakin, joten malttamattomana torttuna joudun varmaan etsimään jonkin halvemman vaihtoehdon. : /

Muussibeibe ♥

Hahmo olisi sellainen vähän eksynyt haahuilija, aivot toimivuudessaan männynkävyn luokkaa, unohtelee asioita eikä hahmota tilanteita, mutta hyväntahtoinen poikaparka se kuitenkin on. Päätellen siitä, kuinka Moose saattaa silloin tällöin mainita vaikkapa Ensimmäisen maailmansodan kuin se olisi käyty eilen, hän on joko syönyt koko ikänsä terveellisesti tai ei vaihtoehtoisesti ole edes ihminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti