26.5.2010

Vittuu-uuuu kun menee kaikki rahat kaikkiin häröihin pillereihin. ;_; (asiaan perehtymättömille; en mie sentäs ihan narkkari ole, kyllä nuo ihan terveyttä edistämään...) Olisi rahalle muutakin käyttöä, uusi kamerakin pitäisi ostaa...

Mikä siinä on, kyllä tuon miun kameran pitäisi ihan hyvä olla, on se riittänyt tähänkin asti, mutta UUH kun Hartseissa kaikill on niin paljon parempia kuvia. Olen ehkä ihan liian kilpailuhenkinen (en tarkoituksella, vannon), kun en meinaa uskaltaa postailla shoottejani sinne, koska kuvani ovat paljon heikkolaatuisempia kuin muiden. Toisaalta, eivät minunkaan mitään rakeisia tai heilahtaneita mielestäni ole, ne ovat vain... huonompia. Eikä siinä edes kaikki, on muiden nukeilla hienommat faceupit ja vaatteetkin kuin omallani. Toisaalta, en niistäkään tiedä että millä tapaa ne ovat niin paljon hienompia, ne vain ovat. Ratak on minusta tosi hieno, sen faceup on hieno ja siitä otetut kuvat aika kivoja, aina siihen asti kun käyn vertaamaan muihin. Se miussa on paskamaista, vertaan aina kaikkea johonkin muuhun. "Jos en ole paras, en ole hyvä ollenkaan." Pitäisi ehkä muistella, mistä sellainen kompleksi on minuun tarttunut. Hmm.

Mutta onneksi tuo ei ole sellainen ongelma, joka miut ihan kokonaan nujertaisi. Hoho, kyllä se siitä kunhan vaan pommitan Hartseja kuvatuksillani niin kauan että ne alkavat näyttää hyviltä yritän. Ja yritän. Ja yritän. Ja ostan kalliin kameran.


edit:// OEOE Dollmore on shipannut miun tilauksen. *w* Miska tulee kotiin aahihi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti