15.5.2010

Kuulkaa.
Dream Realmin nuket ovat IHAN HELVETIN MAKEITA. Ihankuin minua varten tehtyjä, oikeasti. ;_; Tykkään niistä ihan simona, sanoi kuka mitä tahansa! Melkeest kenestä tahansa niistä saisi aika vakuuttavan Sykesin (joka siis eräs miun hahmo, derp), uuh. Ollaan kyseisen sedän nukettamisesta Kankin kanssa vähän niinkuin leikillään puhuttu, mutta keskustelu päättyi aina siihen kun; "...sille pitäisi jostain häröstä massasta tehdä nenä." Sitten, valo pimeydessä, DREAM REALM! MR'K, Antonio tai noista irtopäistä tuo DR素头. OwO Tai Wu Hen jos sen juoksuttaisi seinää päin! (liian suora tuo nykynenä)

Siis, tuota noin. Sykes olisi joku maailman edustavin nukke. Joku noista edellämainituista moldeista. Sille punainen nenä, silmäpussit, sänki ja arpia ja syntymämerkki ja... mustat, minne sattuu harottavat silmät. USKOKAA, SE OLISI KOMEA. Spämmisin sitä Hartseihin hulluna. >:OO

brb, etsimään nukkekokoisia tarkkuuskiväärejä.


Melkein toiseen aiheeseen, muttei ihan; teen huomena (tai no, tänään, mutta huominen on vasta kun olen nukkunut!) tilauksen Miska-neidistä sitten. Saatte sitten nähdä mikä akan lopullinen moldi on. :> Sitten odotellessani olen tulevaisuutta varten hirvijahdissa... juu, etsin Mooselle moldia. (ja Salomelle ihan ohimennen, jos kauppa näyttää lupaavalta) Pirun vaikeaa edelleen! Vähän sellainen lättäpäinen, muttei naisellinen, kasvojenmuoto, pieni ja sievähkö nenä, kapeat huulet ja pienenpuoleiset silmät ovat ihan liikaa vaadittu? Eikä hommaa helpota yhtään se, että haluan pojalle sellaisen kevyen tannin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti