21.5.2010

Guess what, guess what?! Sain tehtyä Ratakille paidan ja kalsarit. o/ Ihmeen helppo se paita, onnistuikin aika mukavasti. Ottakaamme huomioon, että olen surkea ompelija. : |

Lisäksi, käytiin tänään (taas, eilen, mutta en ole nukkunut vielä joten...) äidin ja tädin kanssa Kouvolan China Centerissä. Oli aika vänkää itseasiassa, olihan siitä jo aikaa kun sielläkin viimeksi kävin... Ostin sellaiset nukkekokoiset samuraimiekat, hee! Sekä itselleni pinnejä, vyölaukun ja... ööh. Ostinko muuta? Rannekorun. En voinut sanoa ei, kun myyjä oli jo köyttämässä sitä ranteeseen ja olin ihan innoissaan että SOVITA SOVITA. Oletan tädin huomanneen ranteissani killuvat nauhat ja ties mitkä randomnarut, ehe. Se on minulle pakkomielle, kaiken köyttäminen ranteisiini nääs. IHME, EN MUUTEN OSTANUT TARROJA.

Huomasin muuten myös, että kiinalaisten uusin trendi on nuo Tokidokin kuosit, niitä oli kopioitu ties mihin laukkuihin ja lompakoihin. Se miun vyölaukkukin on sellaista wannabe-Tokidoki-kuosia.

Haluisinpa shoottaila Ratakia huomena ja olla hurja ja postata shootin Hartseihin, muttaah... keksisinpä jonkin mielenkiintoisemma kuvauspaikan kuin meidän etupiha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti